Kinepolis Film Distribution

Kinepolis Film Distribution (KFD) is sinds 1997 actief als onafhankelijke filmdistributeur in België en Luxemburg.  Klein begonnen wist KFD zich sindsdien op te werken tot één van de grootste onafhankelijke filmverdelers.

Als specialist op het vlak van Vlaamse films heeft KFD een vaste stek veroverd in het Belgische filmlandschap.  In 2018 waren PATSER, de explosieve film van regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah en het drama NIET SCHIETEN van Stijn Coninx met een monumentale Jan Decleir de grootste lokale successen.

Dit jaar kijken we alvast uit naar ROOKIE, het langverwachte RED SANDRA, van regisseur Jan Verheyen en zijn vrouw Lien Willaert en een nieuwe NACHTWACHT-film.

KFD werkt eveneens samen met andere partners, waaronder het Nederlandse filmhuis Dutch FilmWorks (DFW).  In het kader van deze samenwerking brengt KFD films van hun catalogus uit in België en Luxemburg met o.a. The Hitman’s Bodyguard, The Wolf of Wall Street, Expendables …

Dit jaar kijken we uit naar HITMAN’S WIFE’S BODYGUARD met Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson en Salma Hayek in de hoofdrol. THE ICE ROAD is een nieuwe film met Liam Neeson waar veel van verwacht wordt.

 

Kinepolis Film Distribution

Eeuwfeestlaan 20, 1020 Brussel

E-mail: kfd@kinepolis.com

Bewaren

Hans Van Acker

General Manager

Direct phone:

hvanacker@kinepolis.com

Pascale Devreese

Sales Manager

Direct phone:

pdevreese@kinepolis.com

Stephanie Maussen

Head of Marketing & PR

Direct phone:

smaussen@kinepolis.com

Nicky De Bleser

Product Manager

Direct phone:

ndebleser@kinepolis.com

Jelle Berden

Sales & Reporting Coördinator

Direct phone:

jberden@kinepolis.com

Jana Van den Broeck

Marketing & Social Media Assistant

Direct phone:

jvandenbroeck@kinepolis.com

Designed & Developed by MoxyOne