Releaselijst
Binnenkort


Sleepless

03/05/2017

Beschrijving:

Het verhaal volgt Vincent, een politieman die samen met zijn partner een gigantische lading cocaïne steelt van een gevaarlijke drugsbaron. Het gevolg is dat de crimineel Vincents zoon kidnapt en hem verstopt in een nachtclub. De enige manier om zijn kroost terug te zien is door de drugs terug te geven, maar deze is Vincent inmiddels allang weer kwijt.

...

Meer lezen

Kidnap

17/05/2017

Beschrijving:

Karla McCoy (Halle Barry) besluit de middag met haar zoontje Frankie in een speeltuin door te brengen. Wat een leuk uitje had moeten worden, loopt echter uit op een levensgevaarlijk kat en muis spel.

Als Karla haar zoontje even uit het oog verliest, wordt Frankie op brutale wijze ontvoerd. Karla ziet nog net dat hij een auto in wordt gesleurd, maar kan de ontvoerders niet meer stoppen.

Ze neemt het heft in eigen handen en gaat tot het absolute uiterste om haar zoontje terug te krijgen.

...

Meer lezen

Unlocked

31/05/2017

Beschrijving:

Een CIA-agente verschaft zonder het te weten informatie aan terroristen en moet vervolgens in een race tegen de klok een chemische aanval op Londen zien te voorkomen.

...

Meer lezen

All Eyez On Me

14/06/2017

Beschrijving:

All Eyez On Me vertelt het verhaal van de iconische rapper, poët, akteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carriere meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte.
Tupac werd geboren als zoon van Black Panther activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde mee de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem, waarmee hij steeds meer mensen in vervoering bracht.
Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangster rap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers, het werd een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

...

Meer lezen

The Bleeder

07/06/2017

Beschrijving:

The Bleeder vertelt het verhaal van Chuck Wepner, letterlijk een zwaargewicht in het boksen. De film zoomt in op enkele belangrijke en historische gebeurtenissen van zijn leven. Onder meer de legendarische bokswedstrijd tussen hem én superster Muhammed Ali.

Het is deze bokswedstrijd die Sylvester Stallone destijds inspireerde voor de Rocky franchise.

...

Meer lezen

Free Fire

21/06/2017

Beschrijving:

In het Boston van 1978 komen gangsters in glanzende jasjes en wijde pijpen bijeen in een afgelegen fabriekshal om een wapendeal af te handelen. Wat een soepele overdracht moest worden, loopt al snel uit op onenigheid wanneer twee opgefokte gasten elkaar in de haren vliegen. In de daarop volgende chaos van kogelregens, scheldpartijen en rappe oneliners proberen alle gangsters deze nacht te overleven. Wie nog rechtop staat na deze retro shoot-out, probeert er met de buit vandoor te gaan.

...

Meer lezen

The Hitman’s Bodyguard

23/08/2017

Beschrijving:

’s Werelds beste huurmoordenaar besluit het roer om te gooien en te getuigen tegen zijn voormalige werkgever bij het Internationaal Strafhof in Den Haag.

Zijn oud-werkgever is de corrupte, moordzuchtige ex-president van een Oost-Europees land, met een enorm arsenaal aan huurlingen tot zijner beschikking. Die zal er alles aan doen om de getuigenis tegen te houden.

...

Meer lezen

Cargo

13/09/2017

Beschrijving:

In het ijskoude water van de Noordzee valt Leon Broucke overboord uit zijn vissersboot, recht voor de ogen van zijn oudste zoon Jean. Leon verzeilt in een diepe coma en laat Jean achter met het familiebedrijf en een enorme schuldenberg. Na het ongeval van Leon komen tal van onuitgesproken conflicten tussen Jean en zijn twee broers aan de oppervlakte. Francis wordt verscheurd tussen de keuze voor zijn familie en zijn geheime liefde. William komt terug thuis om te ontsnappen aan zijn leven in de misdaad. Jean worstelt met zijn nieuwe rol als patriarch en keert zich tot het criminele milieu van William om een betere toekomst te kunnen geven aan zijn 8-jarige zoon.

...

Meer lezen

Huidige films


H.I.T. – De Romeo’s

15/03/2017

Beschrijving:

Het gaat niet goed met De Romeo’s. Vooral Chris krijgt het op zijn heupen wanneer Davy voor de zoveelste keer te laat opdaagt op een concert waar ook andere zangers op de affiche staan. Wanneer één van de artiesten vlak voor zijn optreden wordt aangevallen, komt Davy tussenbeide. Chris en Gunther zijn verbaasd over zijn interventie en eisen een verklaring. Davy neemt hen mee naar zijn huis en toont aan hoe hij al een tijdje undercover agent is binnen de HIT-missie. Meer wil hij daarover niet kwijt. Maar voor Chris is dit het bewijs dat Davy niet meer met zijn hart bij De Romeo’s is. Hij wil dan ook dat De Romeo’s ermee ophouden. En dat net aan de vooravond van het Europees Schlager Festival…

...

Meer lezen

D5R – De Film

22/02/2017

Beschrijving:

D5R is een realistische fictiereeks die het leven volgt van vijf tieners die elkaar kennen van school, maar ook daarbuiten goed bevriend zijn. Ze beleven veel plezier, maar worden ook geconfronteerd met moeilijke momenten, problemen en tegenslagen. Ketnet wil met D5R de ‘hobbels’ in het leven van jongeren tonen en bespreekbaar maken, en kinderen zo weerbaarder maken.

...

Meer lezen

Allemaal Familie

22/02/2017

Beschrijving:

Bob (Bob de Moor) en Greta (Gilda De Bal) de Jaegher staan op het punt om eindelijk van hun oude dag te kunnen gaan genieten. Ze hebben twee succesvolle zonen grootgebracht; Steve (Steve Geerts) een succesvol regisseur en Carl (Bill Barberis) een beloftevolle kok. Hun schoondochter Billie (Nathalie Meskens) heeft net een bestseller geschreven en staat op het punt om aan kinderen te beginnen met Steve. En schoonzoon Rik (Wouter Hendrickx) neemt na de dood van hun dochter de opvoeding van hun twee oogappels van kleinkinderen voor zijn rekening.

...

Meer lezen

Moonlight

01/02/2017

Beschrijving:

Moonlight is een Amerikaans drama dat zich afspeelt in een ruige buurt van Miami. De film volgt drie periodes uit het leven van een jonge Afro-Amerikaanse man die worstelt met zijn identiteit, mannelijkheid, seksuele geaardheid en plaats in de wereld.

De regie is in handen van Barry Jenkins, die nu dankzij het aangrijpende drama Moonlight zijn echte doorbraak kent.
De film is gebaseerd op het ongepubliceerde toneelstuk ‘In Moonlight Black Boys Look Blue’ van Tarell Alvin McCraney en is samen met producenten Adele Romanski en Brad Pitt omgevormd tot een speelfilm.

...

Meer lezen

Oudere films


Dode Hoek

25/01/2017

Beschrijving:

Dode Hoek vertelt het verhaal van Jan Verbeeck, een compromisloze commissaris van de Antwerpse drugsbrigade. Hij is als ‘Mr Zero Tolerance’ ongemeen populair en berucht bij de bevolking en in de media. Het land staat dan ook in rep en roer wanneer hij aankondigt dat hij de politie verlaat om zich, net vóór de verkiezingen, aan te sluiten bij de extreemrechtse partij VPV. Op zijn laatste dag als politieman leidt een onderzoek hem naar Charleroi waar een inval in een drugslabo een reeks onvoorzienbare en fatale gebeurtenissen in gang zet.

...

Meer lezen

American Pastoral

28/12/2016

Beschrijving:

American Pastoral, naar de bekroonde roman van Philip Roth, is het regiedebuut van Ewan McGregor en volgt een gezin waarvan hun ogenschijnlijk idyllische leventje wordt verscheurd door de sociale en politieke onrust van de jaren ’60.

Seymour “Swede” Levov (Ewan McGregor), in zijn high-school dagen atleet en nu succesvol zakenman, is getrouwd met voormalige beauty queen Dawn (Jennifer Connelly). Zijn leven komt op zijn kop te staan als hun dochter Merry (Dakota Fanning) wordt beschuldigd van een terroristische aanslag en vervolgens spoorloos verdwijnt.
Swede zet alles op alles om haar te vinden en zijn gezin te herenigen. Volledig van slag door wat hij ontdekt wordt hij gedwongen de chaos van het Amerika in de jaren ’60 onder ogen te zien…

...

Meer lezen

Hacksaw Ridge

09/11/2016

Beschrijving:

Hacksaw Ridge vertelt het ongelooflijke waargebeurde verhaal van Desmond Doss (Andrew  Garfield) die tijdens de slag om Okinawa in de Tweede Wereldoorlog 75 man redde zonder een wapen te dragen of af te vuren. Hij geloofde erin dat de oorlog rechtvaardig was, maar dat moorden desondanks verkeerd was en was dan ook de enige Amerikaanse soldaat in de Tweede Wereldoorlog die in de frontlinie vocht zonder wapen. Als legerarts evacueerde Doss eigenhandig meerdere gewonden uit de vuurlinie terwijl hij alles en iedereen trotseerde en zelfs getroffen werd door een granaat. Hij was de eerste wapenweigeraar ooit die de Congressional Medal of Honor kreeg.

...

Meer lezen

Designed & Developed by FinesseBrands